Aktiviteter

februar 2017
ma ti on to fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

The Challenge katalog

Katalog

Last ned:

Kvalitet: Lav (7,47Mb) 

Styresammensetning

Skrevet av Bjørnar Strand den 22.02.2016

Leder

 

Ellinor Antonsen

Dalsauneveien 10
7037 Trondheim

Telefon: 99 71 08 48

E-post:
ellinor@norsk-brukshundsport.no

Kommer fra og bor fortsatt i Trondheim.

Har holdt på aktivt med hund siden 1977. Takket være ivrige sjeler, den gang i Norsk Schâferhundklubb Avd. Nordenfjeldske, ble jeg godt mottatt til klubbens aktiviteter, selv om jeg var bare 13 år.Fikk ikke ha hund hjemme på den tiden, men jeg passa og trente 2 Schâferhunder. Starta i mine første brukshund-og lydighetskonkurranser i 1978, med lånte hunder. I 1983 fikk jeg min første egeneide hund- ei Schâfertispe; Lindro`s Nari. Med henne fikk jeg mange gode konkurransesesonger. Hun var i klasse A i N.Sch.klub`s program, og vi deltok på NM i bruks for schâfer. Vi var også i klasse A rundering etter NBF`s program. Nari ble også Nordisk Lydighets Champion.
I 1994 kjøpte jeg ei Tervueren tispe; og konkurrerte med henne i lydighet og i spor i NBF.
 
Jeg har vært et organisasjonsmenneske siden jeg starta med hund, og jeg har , med unntak av noen få år, hatt tilitsverv i en eller flere organisasjoner i alle disse 37 årene. Jeg har hatt flere verv i N. Sch Klubb Avd. Nordenfjeldske, Nidaros Brukshundklubb, NKK Region Trøndelag, NKK`s utdanningsutvalg for Trinn I, Kompetansegruppe Bruks, og nå også i styret i NBF.
 
Jeg ble instruktør i 1981, og brukshunddommer i 1982. Begge disse gjerninger har vært kjære hobbyer siden da, og er det enda, i stor grad. Jeg er også NKK instruktør Trinn III Bruks og Trinn III lydighet.

Nestleder 

 Svein Frantzen

Svein Frantzen
Kopstadveien 35
3180 Nykirke

Telefon:
95 89 29 77

E-post:
svein@norsk-brukshundsport.no

Jeg kommer opprinnelig fra Ramsund I Nordland.

Jeg har hvert aktiv med hund siden 1987,da jeg fikk min første hund. en tervuren.

Jeg startet i Foreningen Norske lavinehunder avd. Lofoten og Vesterålen med denne som jeg  godkjente i 1991 på Lavine og ettesøkning i 1993.

Flyttet med min kone til Vestfold i 1996 og meldte meg inn i Horten HK

Flyttet over til Holmestrand HK 1999 Her kom jeg inn i et aktivt NBF miljø, og fikk da lyst å konkurere. Og byttet da fra terv til malle.

Jeg har i dag min 3 malle  Blacknecks A Max som nå er snart 6 år. vi konkurerer i kl A rundering

Er trinn II brukshund instruktør

Kasserer

 

Anders Bakken
Høgreina 76
N-7079 FLATÅSEN

Mobil: +47 930 86 110

 

E-post:
kasserer@norsk-brukshundsport.no

Lillehammering som flyttet til Trondheim i 1977 for videreutdannelse på Trondheim Teknisk Skole. Har siden jobbet i forskjellige data firma i Trondheim, og er i dag ansatt og medeier i selskapet IT Compagniet AS. Anskaffet hund  - Briard tispe Schassie - i 1990, som vi konkurrerte med i Bruks, Lydighet og Agility Har siden 1993 vært medlem av Nidaros Brukshundklubb, hvor jeg har hatt verv i brukshundkomiteen og vært kasserer i en lengre periode. Det siste året har jeg ført regnskapet for Nidaros Brukshundklubb. For tiden disponerer jeg vår datters Bridard tispe - Luna - når jeg har behov for en tur kompis - en ordning som passer meg perfekt.

 

Sekretær

Elisabeth Østbakken 

Elisabeth Østbakken
Nyeng
2435 Braskereidfoss

Telefon:
907 24 615

E-post:
sekretaer@norsk-brukshundsport.no

Har vært aktiv med brukshund siden 1983.
Kommer opprinnelig fra Sverige der jeg hadde 2 stk Schäfere som jeg konkurrerte i klasse A spor og B rundering samt LP klasse 3.

Har deltatt i SM rapport som hjelpefører. Hadde mange brukskurser i Sverige som hjelpeinstruktør.

Min instruktørutdannelse tok jeg i Norge, Trinn I i 2006 og Trinn IIbruks i 2010. Er i dag aktiv i Elverum Hundeklubb der jeg har holdt mange kurs, både brukskurs, lydighets og valpekurs.

Konkurrerer nå med min Schäfertispe Freja i klasse B spor og LP klasse 2. 

1. Styremedlem 

                                                                  

Jostein Aas
Brattfossveien 110
1880 Eidsberg

Telefon: 901 52 103

 E-post:
jostein@norsk-brukshundsport.no

Jeg kommer fra Eidsberg i Indre Østfold
Jeg har hatt  4 hunder siden 1999 og konkurrert i lydighet, Norsk schæferhund klubbs program og NKK`s brukshundprøver rundering og spor.
Jeg har hatt schæfer (A spor), toller (B rundering), kelpie (B spor 2 starter The Challenge) og nå en hann schæfer .

Jeg er utdannet trinn 2 bruks instruktør og hold mange kurs i min klubb Indre Østfold hundeklubb i tillegg til 8 år i styret derav 3 år som leder.

2. Styremedlem

 

Johnny Tranberg Knutsen
Per Helgesensvei 41
8013 Bodø

Telefon:
48167476

E-post:
johnny@norsk-brukshundsport.no

Jeg er født i Moss og oppvokst i Hølen - Akershus, men flyttet til Bodø i 1991.

Min far og jeg fikk vår første hund i 1979 gjennom forvert programmet til Norske Førerhunder. Vi hadde flere labrador, og golden retriever valper og unghunder de neste årene. 

Min profesjonell karriere startet i 1985 i forsvarets hundetjeneste. Der startet jeg som patruljehundefører, med påfølgende utenlandstjeneste med patrulje og søkshund eksplosiver. Jeg har jobbet ved flere avdelinger som dressør, kursleder, og leder av hundetropp/seksjon, noe jeg fortsatt gjør frem til dags dato. 

Salten Brukshundklubb ble en meget viktig del av min fritid fra 1991. Der jeg har hatt flere verv som styremedlem, samt leder for brukshundgruppa og hovedstyret. 

Jeg har konkurrert aktivt siden 1992 med flere tjenestehunder, og privathunder innen A-rundering, A-spor, A-rapport, nordisk forsvarshund og «svenskeskydd». Hatt mange fine opplevelser og deltatt i flere NM med bl.a pallplassering, og Norgesmester tittel. 
Jeg er utdannet brukshund dommer og mentaltestdommer, og har tidligere fungert som trinn 3 instruktør brukshund. 

 

Varamedlem

 

Kristin Dyrkorn

Mobil:

E-post:
kristin@norsk-brukshundsport.no

 

Eg er sunnmøring frå pizzabygda Stranda, men bur og arbeider i stresslessbygda Sykkylven. Eg er 52 år, ganske kortvokst med eit optimistisk syn på livet generelt. Har vore med i organisert hundearbeid sidan 80 -talet, men har kun halde på med konkurranser dei to siste åra.

Medlem i Sunnmøre Hundeklubb, leiar i Sunnmøre Hundeklubb avdeling Sykkylven.Varamedlem i styret til NKK Avd. Nordvestlandet. NRH Hundefører barmark/lavine med Karma. Nestleiar i Norske Redningshunder Møre og Romsdal . Konkurrerer i bruks med opprykk til B. Har opprykk til klasse 2 lydighet.
Instruktør og dommer barmark/lavine i NRH og trinn II instruktør i bruks NKK.

I kvardagslivet er eg inspektør ved ein barneskule i Sykkylven, har ei datter på 16 år, ei rottweilertispe på 4 år og ein papillon på litt over året. Har holdt på med hund sidan 1982 då bokseren Jago vart innkjøpt for lønna frå sommerjobben. I 1989 fekk eg Oswald Olsen som var min første redningshund lavine . Milli kom som omplasseringshund i 2000 og vart godkjent både barmark og lavine. Karma er fire år og vart godkjent  i 2015. Ho er og konkurransehunden min og har i tillegg til vanlege brukskonkurranser, delteke to gonger på Challenge og rykker sakte fram i køen frå sisteplass i 2014. Eg kan og vere kjent som den oransje kaninen som dukka opp på Challenge i 2013 etter eit veddemål.

Gjennom kurs på Østlie's Hundesenter og kurs hos Ellinor på Ler, har eg blitt kjent med mange flotte konkurrentar i bruksmiljøet .Eg ser fram til arbeidet i NBF styret som varamedlem og voner eg kan ver med å bidra til å fremme brukshundsporten.

----

Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abonnér på nyheter Del på Facebook