Aktiviteter

desember 2017
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

The Challenge katalog

Katalog

Last ned:

Kvalitet: Lav (9,52Mb) 

Styresammensetning

Skrevet av Bjørnar Strand den 22.02.2016

Leder

 

Ellinor Antonsen

Dalsauneveien 10
7037 Trondheim

Telefon: 99 71 08 48

E-post:
ellinor@norsk-brukshundsport.no

Kommer fra og bor fortsatt i Trondheim.

Har holdt på aktivt med hund siden 1977. Takket være ivrige sjeler, den gang i Norsk Schâferhundklubb Avd. Nordenfjeldske, ble jeg godt mottatt til klubbens aktiviteter, selv om jeg var bare 13 år.Fikk ikke ha hund hjemme på den tiden, men jeg passa og trente 2 Schâferhunder. Starta i mine første brukshund-og lydighetskonkurranser i 1978, med lånte hunder. I 1983 fikk jeg min første egeneide hund- ei Schâfertispe; Lindro`s Nari. Med henne fikk jeg mange gode konkurransesesonger. Hun var i klasse A i N.Sch.klub`s program, og vi deltok på NM i bruks for schâfer. Vi var også i klasse A rundering etter NBF`s program. Nari ble også Nordisk Lydighets Champion.
I 1994 kjøpte jeg ei Tervueren tispe; og konkurrerte med henne i lydighet og i spor i NBF.
 
Jeg har vært et organisasjonsmenneske siden jeg starta med hund, og jeg har , med unntak av noen få år, hatt tilitsverv i en eller flere organisasjoner i alle disse 37 årene. Jeg har hatt flere verv i N. Sch Klubb Avd. Nordenfjeldske, Nidaros Brukshundklubb, NKK Region Trøndelag, NKK`s utdanningsutvalg for Trinn I, Kompetansegruppe Bruks, og nå også i styret i NBF.
 
Jeg ble instruktør i 1981, og brukshunddommer i 1982. Begge disse gjerninger har vært kjære hobbyer siden da, og er det enda, i stor grad. Jeg er også NKK instruktør Trinn III Bruks og Trinn III lydighet.

Nestleder 

 Svein Frantzen

Svein Frantzen
Kopstadveien 35
3180 Nykirke

Telefon:
95 89 29 77

E-post:
svein@norsk-brukshundsport.no

Jeg kommer opprinnelig fra Ramsund I Nordland.

Jeg har hvert aktiv med hund siden 1987,da jeg fikk min første hund. en tervuren.

Jeg startet i Foreningen Norske lavinehunder avd. Lofoten og Vesterålen med denne som jeg  godkjente i 1991 på Lavine og ettesøkning i 1993.

Flyttet med min kone til Vestfold i 1996 og meldte meg inn i Horten HK

Flyttet over til Holmestrand HK 1999 Her kom jeg inn i et aktivt NBF miljø, og fikk da lyst å konkurere. Og byttet da fra terv til malle.

Jeg har i dag min 3 malle  Blacknecks A Max som nå er snart 6 år. vi konkurerer i kl A rundering

Er trinn II brukshund instruktør

Kasserer

 

Anders Bakken
Høgreina 76
N-7079 FLATÅSEN

Mobil: +47 930 86 110

 

E-post:
kasserer@norsk-brukshundsport.no

Lillehammering som flyttet til Trondheim i 1977 for videreutdannelse på Trondheim Teknisk Skole. Har siden jobbet i forskjellige data firma i Trondheim, og er i dag ansatt og medeier i selskapet IT Compagniet AS. Anskaffet hund  - Briard tispe Schassie - i 1990, som vi konkurrerte med i Bruks, Lydighet og Agility Har siden 1993 vært medlem av Nidaros Brukshundklubb, hvor jeg har hatt verv i brukshundkomiteen og vært kasserer i en lengre periode. Det siste året har jeg ført regnskapet for Nidaros Brukshundklubb. For tiden disponerer jeg vår datters Bridard tispe - Luna - når jeg har behov for en tur kompis - en ordning som passer meg perfekt.

 

Sekretær

Kristin Dyrkorn 

Kristin Dyrkorn

Mobil:

E-post:

sekretaer@norsk-brukshundsport.no

 

Eg er sunnmøring frå pizzabygda Stranda, men bur og arbeider i stresslessbygda Sykkylven. Eg er 52 år, ganske kortvokst med eit optimistisk syn på livet generelt. Har vore med i organisert hundearbeid sidan 80 -talet, men har kun halde på med konkurranser dei to siste åra.

Medlem i Sunnmøre Hundeklubb, leiar i Sunnmøre Hundeklubb avdeling Sykkylven.Varamedlem i styret til NKK Avd. Nordvestlandet. NRH Hundefører barmark/lavine med Karma. Nestleiar i Norske Redningshunder Møre og Romsdal . Konkurrerer i bruks med opprykk til B. Har opprykk til klasse 2 lydighet.
Instruktør og dommer barmark/lavine i NRH og trinn II instruktør i bruks NKK.

I kvardagslivet er eg inspektør ved ein barneskule i Sykkylven, har ei datter på 16 år, ei rottweilertispe på 4 år og ein papillon på litt over året. Har holdt på med hund sidan 1982 då bokseren Jago vart innkjøpt for lønna frå sommerjobben. I 1989 fekk eg Oswald Olsen som var min første redningshund lavine . Milli kom som omplasseringshund i 2000 og vart godkjent både barmark og lavine. Karma er fire år og vart godkjent  i 2015. Ho er og konkurransehunden min og har i tillegg til vanlege brukskonkurranser, delteke to gonger på Challenge og rykker sakte fram i køen frå sisteplass i 2014. Eg kan og vere kjent som den oransje kaninen som dukka opp på Challenge i 2013 etter eit veddemål.

Gjennom kurs på Østlie's Hundesenter og kurs hos Ellinor på Ler, har eg blitt kjent med mange flotte konkurrentar i bruksmiljøet .Eg ser fram til arbeidet i NBF styret og voner eg kan ver med å bidra til å fremme brukshundsporten. 

1. Styremedlem 

                                                                  

Jostein Aas
Brattfossveien 110
1880 Eidsberg

Telefon: 901 52 103

 E-post:
jostein@norsk-brukshundsport.no

Jeg kommer fra Eidsberg i Indre Østfold
Jeg har hatt  4 hunder siden 1999 og konkurrert i lydighet, Norsk schæferhund klubbs program og NKK`s brukshundprøver rundering og spor.
Jeg har hatt schæfer (A spor), toller (B rundering), kelpie (B spor 2 starter The Challenge) og nå en hann schæfer .

Jeg er utdannet trinn 2 bruks instruktør og hold mange kurs i min klubb Indre Østfold hundeklubb i tillegg til 8 år i styret derav 3 år som leder.

2. Styremedlem

Hege Flyen 

Hege Bye Flyen

Adresse : Rikke Moksnes vei 35 c
7506 Stjørdal
Mobil tlf. 952 31 600

 

Oppvokst på Otta i gudbransdalen og flyttet til trøndelag i 2005. 
Har hatt hund rundt meg hele livet, men fikk min egen eide hund i 2012, en schæferhann med navnet Bjørnulvs Twist. Konkurrerer med ham i spor og rundering i NBF programmet, og har startet i The Challenge med ham.


Har vært aktiv i ulike organisasjoner i en del år, og syns dette er spennende og ikke minst veldig lærerikt. Er aktiv i min klubb Nidaros BHK, som jeg også har verv, både i styret og brukshundkomiteen.

Varamedlem

 Mette Noril

Mette Norill

Adresse: Nybruveien 20
3402 Lier
Tlf. 975 43 335

 

 

Mette bor i Lier kommune, der hun trener med NRH Lier lag.
Hun er aktiv utøver i Norsk Brukshundsports Forbund, der hun har konkurrert, og konkurrerer, med 4 av hundene. Beste resultater har vært sølv i nordisk rundering, 2 bronse i NM rundering, nordisk lag gull i rundering 2016, samt noen flere deltakelser i NM.
Hun er nå aktiv med sine to Labradorer i NBF, og har så smått noen tanker om et lite hjemmeoppdrett.

 

Hun har vært aktivt medlem i Norske Redningshunder siden 1985, og har hatt 4 godkjente redningshunder. Rasene har variert fra 2 Rottweilere, en Schæfer og til nåværende rase, Labrador. Hun har vært, og er, instruktør og dommer i NRH siden 1992.
Mettes hjerte er i utdanning av redningshunder, og hun er aktiv som instruktør i Lier lag i hverdager og helger, samt på organisasjonens hovedkurs og helgesamlinger rundt i landet.

 

----

Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abonnér på nyheter Del på Facebook